معاون مرکز ملی فرش و صنایع خلاق ایران در نشست خبری سومین جشنواره قالی فاخر ایران، بیست و هفتمین نمایشگاه تخصصی صادراتی فرش دستباف و شانزدهمین المپیاد فرش اظهار داشت: رویکرد علمی اجرای رویدادها در استانهایی که ظرفیت مناسب را دارا هستند، روندی است که مرکز ملی فرش ایران در سالیان گذشته نیز دنبال کرده است.
یاسر حنیفی افزود: آن چیزی که در استان اصفهان برای برگزاری رویداد ملی قالی فاخر انجام شده مشارکت بخشهای مختلف از جمله بخش خصوصی در برگزاری این رویداد است.
معاون مرکز ملی فرش و صنایع خلاق ایران خاطرنشان کرد: 15دوره جشنواره و المپیاد برگزار شده که برگزیدگان آن تا به امروز برخی در مرکز ملی فرش و تعدادی عضو هیئت علمی شدهاند. همچنین با رایزنی انجام شده با صندوق کارآفرینی امید و بانک توسعه تعاون برای برگزیدگان المپیاد جهت تأسیس کارگاه و همچنین اقدامات برای معرفی به بازار کار انجام شده است.
به گفته وی با تدبیر اندیشیده شده برخی نیز امکان تحصیل در مقاطع بالاتر بدون کنکور را دارا شدند.
ضرورت برگزاری رویدادهای ملی و حمایت از آثار فاخر
سلیم کریمی، معاون توسعه تجارت اداره کل صمت استان اصفهان نیز با اشاره به الزامات قانونی سازمان صمت از صنایع دستی و فرش دستباف، گفت: برگزاری رویدادهای ملی با هدف حمایت از آثار فاخر می تواند منشأ خلق آثاری برای نمایش در عرصه بین المللی باشد.
او در صحبت از نتایج و تجربیات حاصل از جشنواره های قالی فاخر در سالهای گذشته که موجب هم افزایی تشکل ها و نهادهای اجرایی شده است، اظهار کرد: بررسی فرایندهای اجرایی، ارزیابی قالی ها با هماهنگی مدیریت مرکز فرش ایران انجام شد و تعداد و تنوع موارد اظهار شده، نشان از افزایش مشارکت، بهبود کیفیت و رتبه های برتر دارد.
کریمی، برگزاری شانزدهمین المپیاد فرش را عاملی در جهت ترغیب نیروی انسانی متخصص و تامین منابع مالی دانست و افزود: بیست و هفتمین نمایشگاه فرش دستباف اصفهان از 7تا 12بهمن امسال می تواند گامی در زمینه تقویت صنعت فرش دستباف در داخل و در سطح بازارهای بین المللی باشد.